НАЈАВА 51. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ

Нова, 51. седница Општинског већа општине Пландиште заказана је за петак, 29.09.2017. године. За дневни ред предстојеће седнице предложено је 19 тачака.

После усвајања записника са последњe 3 седнице, на дневном реду је прво разматрање Извештаја о извршењу Одлуке о буџету Општине Пландиште за 2017. годину у периоду јануар-јун 2017. године, а затим и Утврђивање Предлога Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету Општине Пландиште за 2017. годину (трећи допунски буџет), Утврђивање Предлога Закључка о усвајању Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште за период од 2017. до 2021. године, Утврђивање Предлога Одлуке о максималном броју запослених на неодређено време за организационе облике у систему општине Пландиште за 2017. годину и Утврђивање Предлога Одлуке о одређивању матичних подручја на територији општине Пландиште.

Већници ће на првој наредној седници утврђивати и Предлог Одлуке о социјалној заштити општине Пландиште, Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о месним заједницама, Предлог Одлуке о висини закупнине за пословни простор, Предлог Одлуке о грађевинском земљишту, Предлог Програма отуђења грађевинског земљишта у јавној својини општине Пландиште за 2017. годину, Предлог Програма коришћења средстава од наплате накнаде за коришћење минералних сировина на подручју општине Пландиште за 2017. годину као и Предлог Решења о давању сагласности Јавном предузећу „Полет“ Пландиште за отуђење средстава у јавној својини.

На дневном реду 51. седнице Општинског већа општине Пландиште су и предлози Правилника о изменама и допунама Правилника о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи општине Пландиште, Конкурса за новчану помоћ студентима са подручја општине Пландиште за школску 2017/2018. годину као и Предлог Закључка о утврђивању Прелиминарног програма расподеле средстава у области спорта из буџета општине за 2018. годину.

Претпоследња и последња тачка су захтеви и молбе грађана, удружења и других правних лица а након тога и текућа питања.

Комплетан материјал за 51. седницу Општинског већа општине Пландиште можете погледати овде.

Scroll to Top