Нова, 87. седница Општинског већа општине Пландиште заказана је за понедељак, 08.10.2018. године. За дневни ред предстојеће седнице предложено је 7 тачака.

После усвајања записника са 84, 85. и 86. седнице Општинског већа Општине Пландиште већници ће прво утврђивати Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Статута Предшколске установе „Срећно детињство“ Пландиште, а након тога и  следи разматрање Извештаја о раду  Предшколске установе „Срећно детињство“ Пландиште за школску 2017/2018 годину и утврђивање Предлога Решења о давању сагласности на Извештај и Разматрање Годишњег плана рада Предшколске установе „Срећно детињство“ Пландиште за школску 2018/2019 годину и утврђивање Предлога Решења о давању сагласности на Годишњи план рада.

У сазиву предстојеће седнице Општинског већа је и Предлог Конкурса за новчану помоћ студентима са подручја општине Пландиште за школску 2018./2019. годину.

Претпоследња и последња тачка су захтеви и молбе грађана, удружења и других правних лица  а након тога и  текућа питања.

Комплетан материјал за 87. седницу Општинског већа можете погледати овде.