Nova, 94. sednica Opštinskog veća opštine Plandište zakazana je za četvrtak,  27.12.2018.godine. Za dnevni red predstojeće sednice predloženo je 7 tačaka.

Posle usvajanja zapisnika sa 93. sednice Opštinskog veća Opštine Plandište većnici će prvo razmatrati i usvajati Predlog Rešenja o usvajanju godišnjih planova inspekcijskog nadzora za 2019. godinu nad poslovima iz izvorne nadležnosti opštine Plandište. Nakon toga većnici će odlučivati o Predlogu Rešenja o utvrđivanju visine regresiranja troškova prevoza redovnih učenika srednjih škola sa područja opštine Plandište koji svakodnevno putuju od mesta stanovanja do mesta škole za period januar-jun 2019.godine, o Predlog Rešenja o utvrđivanju visine regresiranja troškova prevoza redovnih učenika srednjih škola sa područja opštine Plandište koji povremeno/vikendom putuju od mesta stanovanja do mesta škole za period januar-jun 2019.godine i Predlog Rešenja o odobravanju i finansiranju programa u oblasti sporta.

Pretposlednja i poslednja tačka  saziva nove 94.sednice Opštinskog veća su zahtevi i molbe građana, udruženja i drugih pravnih lica  a nakon toga i  tekuća pitanja.