ПОЗИВ НА ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ НА НАЦРТ ПРЕГЛЕДА И АНАЛИЗЕ СТАЊА КАО ПОЛАЗНЕ ОСНОВЕ ЗА ИЗРАДУ НАЦРТА ПЛАНА РАЗВОЈА АП ВОЈВОДИНЕ 2022-2030.ГОДИНА

Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу позива представнике државних и покрајинских органа, органа локалних самоуправа, представнике удружења и других организација цивилног друштва, научно-истраживачке, струковне и друге организације, представнике економско-социјалних партнера, као и представнике привредних субјеката и друге заинтересоване стране на онлине консултације у вези са нацртом Прегледа и анализе стања као полазне основе за израду Плана развоја АП Војводине 2022-2030. година.

Јавне консултације се покрећу у циљу прикупљања недостајућих података и провере реалног стања у односу на показатеље који су били предмет анализе и провере претпоставки о затеченом стању.

За сваку анализирану област постављен је посебан документ и посебан образац.

Предлоге, сугестије и коментаре, за једну или више области, учесници у процесу консултација достављају ИСКЉУЧИВО НА ОБРАСЦУ који се налази на интернет страници https://www.planrazvojaapv.rs/  у сегменту ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ/Анализа стања, у периоду од 25. октобра до 8. новембра 2021. године.

Сва додатна питања можете упутити путем електронске адресе: info@planrazvojaapv.rs

Укључите се, информишите се, нека ваше знање и искуство помогну у изради што ефикаснијег и свеобухватнијег Плана развоја АП Војводине.

Scroll to Top