Радни састанак са представницима села ЛАГ СЕЛО ПЛУС

У четвртак 19.09.2019. године у Малој сали Скупштине општине Пландиште одржан је радни састанак са представницима села ЛАГ СЕЛО ПЛУС из Устечког региона Република Чешка и представницима ЛАГ СЕЛО општина Бела Црква, Пландиште и Града Вршца. У општини Пландиште делегације су дочекали и поздравили Јован Репац, председник општине Пландиште и Душан Ћурчић, помоћник председника општине.

Делегацију Устечког раегиона предводили су Павел Хајшман – главни руководилац одељења за регионални развој Устечког региона и Петра Лудвигова.

Представници ЛАГ СЕЛО ПЛУС општине Пландиште, Вршац и Бела Црква били су Раде Брдар, Игор Ђорђевски, Страхиња Брекић и Војислав Ћурчић из општине Пландиште, као и Славиша Максимовић, Милорад Ступар и Данијела Боу из Вршаца.

Кроз низ радних састанака у Пландишту, Белој Цркви и Вршцу као и селима са територије партнерства СЕЛО ПЛУС, размотрене су могућности на изради стратегије партнерства СЕЛО ПЛУС, правци даље сарадње у области руралног развоја и имплементације акционих планова који ће произаћи из Стратегије партнерства.Радни састанци за циљ су имали даљу сарадњу у области руралног развоја, односно ЛАГ-ова из Чешке и партнерства за територијални рурални развој СЕЛО ПЛУС на територији општина Бела Црква, Пландиште и Града Вршца.

Scroll to Top