Rock Village 2010.

Već tradicionalno, Rock Village u Banatskom Sokolcu zatvara sezonu muzičkih festivala u Srbiji. Poslednjeg vikenda avgusta 27. i 28., ovo malo banatsko mesto postaje stecište okupljanja velikog broja mladih. Uz besplatan ulaz i kamp ove godine posetioci će imati izuzetno bogat muzički program. Zbog velikog broja bendova koji učestvuju, obe večeri muzički program počinje već od 19h. Televizija Banat dolazi sa reportažnim kolima i ceo muzički program će biti audio/video zabeležen.

Ove godine nastupaju Van Gogh, S.A.R.S., Ras Abraham & The Irie Vibes sa Jamajke, Vrelo, glumci popularne serije „Selo gori a baba se češlja“, kao i neafirmisani bendovi Himera, The temple of the smoke, Project Mof, Roj, Can Not, Vandal, Jamajkani, Dark Romance. Među neafirmisanim bendovima je i bend Bon Ton iz Plandišta i oni su prvi bend sa područja naše opštine koji nastupaju na Rock Village-u.

Tu je i tradicionalno okupljanje bajkera, koje će ove godine biti obogaćeno i besplatnim bajkerskim pasuljom iz kazana od 4.000 litara. Sipajte gorivo i kroz banatsku preriju, pravac Rock Village – Banatski Sokolac.

Preuzeto sa sajta: Rock Village

Scroll to Top