Захвалница Општини Пландиште за остварену сарадњу на пословима планирања одбране

 

 

У среду 20.02.2019. године у Дому Војске Републике Србије у Новом Саду одржан је састанак са темом – Анализа послова планирања припрема за одбрану.

На састанку су присуствовали: представници Министарства одбране – Управе за обавезе одбране, представници Регионалног Центра Министарства одбране Нови Сад, представници Центара Министарства одбране на територији Аутономне Покрајине Војводине, као и одговорна и овлашћена лица из јединица локалне самоуправе, великих техничких система и привредних друштава од значаја за одбрану земље.  Испред општине Пландиште састанку је присуствовао Зоран Брдар, саветник за послове планирања одбране и послове везане за ванредне ситуације у Општинској управи општине Пландиште.

На састанку је анализирана досадашња сарадња Регионалног Центра Министарства одбране Нови Сад са субјектима планирања одбране из њихове надлежнности, као и остварени резултати везани за послове планирања одбране у протеклих пет година.

На крају састанка, субјектима планирања одбране који су у протеклом периоду остварили најбоље резултате, Начелник Регионалног Центра Министарства одбране Нови Сад пуковник Миодраг Надлачки и Начелник Одељења за планирање припрема за одбрану Управе за обавезе одбране пуковник Снежана Васић уручили су Захвалнице за остварену сарадњу на пословима планирања одбране. У име општине Пландште Захвалницу је примио Зоран Брдар.

Scroll to Top