ČLANOVI OPŠTINSKOG VEĆA, PO FUNKCIJI:

Jovan Repac

Predsednik opštine

iz Plandišta, rođen je 05.03.1988. godine u Vršcu. Studije je završio na Fakultetu za poslovne studije. Po zanimanju je master ekonomista. Radio je u Opštinskoj upravi u Vršcu na poslovima komunalnog inspektora, a potom u tadašnjem JKP „Polet“ u Plandištu kao stručni saradnik za komercijalne poslove.  Opširnije>>


DUŠAN ĆURČIĆ

Zamenik predsednika Opštine Plandište

DUŠAN ĆURČIĆ iz Miletićeva, rođen je 13.02.1971. godine u Vršcu. Osnovnu i srednju školu završio je u Vršcu. Završio je i Visoku poslovnu školu strukovnih studija Čačak u Zemunu.

Po zanimanju je strukovni ekonomista. Radio je u Agrobanatu, STUP-u Vršac. U četiri mandata bio je odbornik u Skupštini opštine Plandište, a od 2019. bio je pomoćnik predsednika Opštine Plandište. Na izborima održanim 21.06.2020. izabran je za odbornika Skupštine opštine Plandište sa Izborne liste ALEKSANDAR VUČIĆ- ZA NAŠU DECU, a na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Plandište dana 21.08.2020. godine izabran je za zamenika predsednika Opštine Plandište.Član je SNS-a.

Oženjen je i otac jednog deteta.


BOJANA STOJANOVIĆ

iz Plandišta, rođena je 1981. godine u Vršcu. Završila je Gimnaziju „Borislav Petrov Brica“,prirodno-matematički smer u Vršcu i završila je master studije na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, studijski program industrijsko inženjerstvo i menadžment. Zaposlena je u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Hajdučici. Bila je član Opštinskog veća Opštine Plandište od 2012. godine u dva mandata. Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Plandište dana 21.08.2020. godine ponovo je izabrana za člana Opštinskog veća opštine Plandište. Udata je i majka jednog deteta. Članica je SNS-a. Kao član Opštinskog veća zadužena  je za praćenje poslova u vezi zadovoljavanja određenih potreba građana u oblasti sporta i fizičke kulture, oblasti obrazovanja, socijalne zaštite i društvene brige o deci.


ZORAN PETROVIĆ

iz Plandišta, rođen  je 1967. godine u Plandištu. Ima srednju stručnu spremu i po zanimanju je rukovodilac građevinskih mašina. Zaposlen je u Centru za socijalni rad Plandište. Od 24.05.2016. godine član je Opštinskog veća opštine Plandište. Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Plandište dana 21.08.2020. godine ponovo je izabran za člana Opštinskog veća opštine Plandište. Oženjen je i otac je troje dece. Član je SNS-a. Kao član Opštinskog veća zadužen  je za praćenje poslova u vezi zadovoljavanja određenih potreba građana u oblasti zanatstva, ugostiteljstva i turizma.


MIRJAN GRBIĆ

iz Plandišta, rođen je 03.07.1980. godine u Plandištu. Završio je Elektrotehničku i građevinsku školu „Nikola Tesla“ u Zrenjaninu i Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu. Po zanimanju je master inženjer industrijskog inženjerstva. Trenutno je zaposlen u JP „Polet“ Plandište. Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Plandište dana 21.08.2020. godine izabran je za člana Opštinskog veća opštine Plandište. Član je SNS. Kao član Opštinskog veća zadužen  je za praćenje poslova u vezi zadovoljavanja određenih potreba građana  u oblasti praćenja stanja komunalne delatnosti, korišćenja građevinskog zemljišta i poslovnog prostora.


ROBERT MORIC

iz Jermenovaca, rođen je 1975. godine. Ima srednju stručnu spremu i po zanimanju je poljoprivredni tehničar. Privatni je preduzetnik. Oženjen je i otac je troje dece. Bio je član Opšinskog veća Opštine Plandište od 2015. godine. Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Plandište dana 21.08.2020. godine ponovo je izabran za člana Opštinskog veća opštine Plandište. Član je SVM. Kao član Opštinskog veća zadužen  je za praćenje poslova u vezi zadovoljavanja određenih potreba građana u oblasti privrede, poljoprivrede i ruralnog razvoja.


TANJA PETROVIĆ

iz Plandišta, rođena je 1988. godine u Vukovaru. Završila je Gimnaziju „Sava Šumanović“ u Šidu, opšti smer i po zanimanju je maturant gimnazije. Osnivač je i predsednik udruženja građana „Inicijativa mladih“ u Plandištu. Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Plandište dana 21.08.2020. godine izabrana je za člana Opštinskog veća opštine Plandište. Član je SNS-a. Udata je i majka dvoje dece. Kao član Opštinskog veća zadužena  je za praćenje poslova u vezi zadovoljavanja određenih potreba građana u oblasti kulture.