Nova, 132. sednica Opštinskog veća opštine Plandište zakazana je za petak,  13.12.2019.godine. Za dnevni red predstojeće sednice predloženo je 35 tačaka.

Posle usvajanja zapisnika sa 130. i 131. sednice Opštinskog veća Opštine Plandište većnici će prvo razmatrati i utvrđivati Predlog Odluke o budžetu opštine Plandište za 2020. Godinu a onda i Predlog Odluke o kontroli prijema i realizacije donacija opštine Plandište, Predlog Odluke o obavljanju delatnosti dimničarskih usluga, Predlog Odluke o izmeni Odluke o sahranjivanju i grobljima,

Predlog Odluke o izmeni Odluke o obezbeđivanju javnog osvetljenja, Predlog Odluke o izmeni Odluke o javnim parkiralištima i Predlog Odluke o izmeni Odluke o obavljanju delatnosti zoohigijene.

Većnici će na narednoj sednici razmatrati Godišnji program poslovanja JP „Polet“ Plandište za 2020. godinu i utvrđivaće Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Godišnji program poslovanja. Razmatraće i  Program rada Istorijskog arhiva Bela Crkva za 2020. godinu i utvrđivaće Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada a nakon toga će se razmatrati  Plan i programa rada i Finansijski plan Kulturno obrazovnog centra „Vuk Karadžić“ Plandište za 2020. godinu i utvrđivati Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i program rada i Finansijski plan. Na dnevnom redu predstojeće sednice Opštinskog veća opštine Plandište je i razmatranje Programa rada i Finansijskog plana Narodne biblioteke Plandište za 2020. godinu i utvrđivanje Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada i Finansijski plan, razmatranje Programa rada i Finansijskog plana Doma zdravlja „1. oktobar“ Plandište za 2020. godinu i utvrđivanje Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada i Finansijski plan, razmatranje Programa rada i Finansijskog plana Centra za socijalni rad Plandište za 2020. godinu i utvrđivanje Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada i Finansijski plan, razmatranje Osnova programskih aktivnosti i Finansijskog plana Crvenog krsta Plandište za 2020. godinu i utvrđivanje Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Osnove programskih aktivnosti i Finansijski plan, Razmatranje Finansijskog plana Osnovne škole „Dositej Obradović“ Plandište za 2020. godinu i utvrđivanje Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan, razmatranje Finansijskog plana Osnovne škole „Jovan Sterija Popović“ Velika Greda za 2020. godinu i utvrđivanje Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan,

pazmatranje Finansijskog plana Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ Hajdučica za 2020. godinu i utvrđivanje Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan i pazmatranje Finansijskog plana Predškolske ustanove „Srećno detinjstvo“ Plandište za 2020. godinu i utvrđivanje Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan. Slede tačke razmatranja Plana rada i Finanijskog plana za MZ Banatski Sokolac, MZ Barice, MZ Velika Greda, MZ Veliki Gaj, MZ Dužine, MZ Jermenovci, mz Kupinik, MZ Margita, MZ Markovićevo, MZ Miletićevo, MZ Plandište, MZ Stari Lec i MZ Hajdučica i utvrđivanje Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan i Plan rada.

Većnici će na 132.sednici Veća utvrđivati Predlog Rešenja o obrazovanju koordinacione komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora nad poslovima iz izvorne nadležnosti opštine Plandište.

Pretposlednja i poslednja tačka su Zahtevi i molbe građana, udruženja i drugih pravnih lica i tekuća pitanja.