Početna
Zvanična prezentacija opštine Plandište
Početna _Razno _NAJAVA 41. SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE PLANDIŠTE

NAJAVA 41. SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE PLANDIŠTE

Štampajte 17.05.2017.

Nova, 41. sednica Opštinskog veća opštine Plandište zakazana je za petak, 19.05.2017.godine. Za dnevni red predstojeće sednice predloženo je 12 tačaka. Posle usvajanja zapisnika sa 36, 37, 38, 39. i 40. sednice većnic će prvo utvrdjivati Predlog Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta Opštine Plandište a nakon toga će utvrđivati Predlog Rešenja o obrazovanju Komisije za sprovodjenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. Na dnevnom redu 41.sednice Opštinskog veća je i Utvrdjivanje Predloga Rešenja o razrešenju vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća “Polet” Plandište  kao i Utvrdjivanje Predlga Rešenja o imenovanju direktora Javnog preduzeća “Polet” Plandište.
Većnici će na predstojećoj sednici razmatrati i Izveštaj o radu Saveta za zdravlje Opštine Plandište za period januar-decembar 2016.godine kao i Predlog Izveštaja o sprovodjenju Programa unapređenja socijalne zaštite u opštini Plandište za 2016.godinu broj 55-3/2017-03-IV od 25.04.2017.godine i Predlog Programa unapređenja socijalne zaštite u Opštini Plandište za 2017.godinu. Nakon toga, na dnevnom redu su Predlog Rešenja o razrešavanju Mesne zajednice Veliki Gaj funkcije Upravljača Spomenikom prirode ”Stari park u Velikom Gaju” i Predlog Rešenja o postavljanju Javnog preduzeća “Polet” Plandište za upravljača Spomenikom prirode “Stari park u Velikom Gaju”.

Pretposlednja i poslednja tačka su zahtevi i molbe građana, udruženja i drugih pravnih lica, a nakon toga i  tekuća pitanja.

Kategorije:Razno