ИЗВЕШТАЈ СА 44. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ

Последња, 44. седница Општинског већа општине Пландиште одржана је у четвртак, 22.06.2017. године. Пре усвајања дневног реда, председник Општинског већа, Јован Репац је предложио допуну са тачком: Предлог Закључка о усвајању Шесте измене Плана јавних набавки за 2017. годину. Дневни ред са допуном, једногласно је усвојен.

После усвајања записника са 43. седнице већници су прво разматрали и утврдили Предлог Одлуке о изради измена и допуна Просторног плана Општине Пландиште а након тога су утврдили и Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку Надзорног одбора Јавног предузећа “Полет” Пландиште о увођењу накнаде за водомер.

На дневном реду 44. седнице Општинског већа било је и Утврђивање Предлога Решења о давању сагласности Јавном предузећу “Полет” Пландиште на обављање делатности газдовања шумама и шумским земљиштем, као и подизање нових шума. Већници су разматрали и усвојили Програм о изменама Програма коришћења средстава буџетског фонда за финансирање програма и планова заштите животне средине на територији Општине Пландиште за 2017. годину као и Закључак о покретању поступка за расписивање јавног позива за суфинансирање пројекта управљача у заштићеним подручјима Општине Пландиште у току 2017. године.

На 44. седници Општинског већа, већници су именовали Привремено тело за обављање текућих и неодложних послова из надлежности Савета Месне заједнице Барице, у следећем саставу: Маријан Јанковић, председник и чланови, Јон Гизешан и Теодор Миок. Мандат Привреног тела је до конституисња новог Савета МЗ Барице.

Претпоследња и последња тачка су захтеви и молбе грађана, удружења и других правних лица а након тога и текућа питања.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top