НАЈАВА 16. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ

Нова, 16 седница Скупштине општине Пландиште заказана је за петак, 06.10.2017. године. За дневни ред предстојеће седнице предложено је 18 тачака.

Одборници Скупштине општине Пландиште ће прво разматрати Извештаја о извршењу Одлуке о буџету Општине Пландиште за 2017.годину у периоду јануар-јун 2017. године а затим и Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету Општине Пландиште за 2017. годину (трећи допунски буџет), Предлог Закључка о усвајању Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште за период од 2017. до 2021. године, Предлог Одлуке о максималном броју запослених на неодређено време за организационе облике у систему општине Пландиште за 2017.годину и Предлог Одлуке о социјалној заштити општине Пландиште.

На дневном реду предстојеће 16. седнице СО Пландиште ће бити и Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о месним заједницама, Предлог Одлуке о покретању иницијативе за успостављање сарадње и удруживање са градовима и општинама у сливу Горњи Дунав- леве притоке-Банатски водотоци, Предлог Одлуке о висини закупнине за пословни простор, Предлог Одлуке о грађевинском земљишту. Одборници ће расправљати и о Предлогу Програма отуђења грађевинског земљишта у јавној својини општине Пландиште за 2017. годину, Предлогу Програма коришћења средстава од наплате накнаде за коришћење минералних сировина на подручју општине Пландиште за 2017. годину као и о Предлогу Решења о давању сагласности Јавном предузећу „Полет“ Пландиште за отуђење средстава у јавној својини.

На предстојећој седници Скупштине општине Пландиште, расправљаће се и о Предлогу Правилника о коришћењи службених мобилних телефона, Предлогу Решења о разрешењу два члана Школског одбора Основне школе „Јован Стерија Поповић“ Велика Греда, Предлогу Решења о именовању два члана Школског одбора Оновне школе „Јован Стерија Поповић“ Велика Греда, Предлогу Решења о разрешењу члана Комисије за кадровска, административна питања и радне односе и Предлогу Решења о избору члана Комисије за кадровска, административна питања и радне односе.

Последња, 18. тачка дневног реда су одборничка питања.

Комплетан материјал за 16. седницу Скупштине општине Пландиште можете погледати овде.

Scroll to Top