ОБАВЕШТЕЊЕ О ДОНЕТОМ РЕШЕЊУ О ИЗДАВАЊУ ИНТЕГРИСАНЕ ДОЗВОЛЕ

На основу чл. 15. и 23. Закона о интегрисаном спречавању и контроли загађивања животне средине („Службени гласник РС“, број 135/04 и 25/15) Општинска управа општине Пландиште објављује ОБАВЕШТЕЊЕ О ДОНЕТОМ РЕШЕЊУ О ИЗДАВАЊУ ИНТЕГРИСАНЕ ДОЗВОЛЕ.

Општинска управа општине Пландиште, на захтев оператера „Виндија“ д.о.о. Лајковац спровела је поступак у коме је донето решење о издавању интегрисане дозволе, регистарског броја 2, за рад постројења Фарме Велика Греда, улица Маршала Тита бб, Велика Греда и обављање активности това бројлера, на локацији катастарскa парцелa бр. 1102  КО Велика Греда. (број решења  501-2/2021-02-IV од  25.03.2021. године).

У поступку одлучивања о издавању интегрисане дозволе Општинска управа  је оценила да поднети захтев оператера садржи прописане податке и документацију, укључујући податке о карактеристикама постројења и могућим утицајима наведених активности на предметној локацији, предвиђеним и примењеним најбољим доступним техникама и мерама заштите животне средине, те посебно узела у обзир Извештај Техничке комисије са оценом услова утврђених у Нацрту интегрисане дозволе, у складу са законом.

Решење о издавању интегрисане дозволе можете погледати/преузети овде:

 

Scroll to Top