NA PRIJEMU KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE

Danas je u opštini Plandište, predsednik opštine, Jovan Repac organizovaio prijem za državne prvakinje u futsalu, ekipu OŠ “Dositej Obradović“ Plandište koja se prošle nedelje okitila zlatom i osvojila pehar na Državnom prvenstvu u Paraćinu, u kategoriji osnovnih škola.

 

Mlade fudbalerke je predsednik primio zajedno sa Bojanom Stojanović, članicom Veća zaduženom za sport i omladinu. U pratnji devojčica bio je njihov trener, Kristian Nistor, profesor fizičke kulture i direktor škole, Sava Divljakov.

Domaćini su pozdravili svoje goste za koje su naglasili da su ponos cele opštine i ponos svoje škole, nakon čega su devojčice, trener i direktor škole izneli svoje utiske o proteklom takmičenju, o činjenici da su najbolja ekipa u futsalu u Srbiji i o tome da su spremne za nova takmičenja. Ekipu „Zlatnih devojaka u futsalu“ čine: Tara Simonovski, Ana –Marija Caran, Aleksandra Caran, Jovana Pećinovski, Anđela Janković i Sandra Prica.

 

Predsednik je Ekipu državnih prvakinja u Futsalu, za osvojeno prvo mesto i izuzetno zalaganje tokom takmičenja, nagradio sa po 10.000 dinara.