Upućuje se Javni poziv građanima, udruženjima, stručnoj i ostaloj javnosti za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina na teritoriji opštine Plandište.

Sva zainteresovana lica mogu izvršiti uvid u Nacrt Odluke i u prostorijama Opštinske uprave opštine Plandište, Plandište, Vojvode Putnika br. 38, kancelarija br. 5 u Odeljenju za privredu, lokalno ekonomski razvoj, finansije i budžet i lokalnu poresku administraciju, Odsek za lokalnu poresku administraciju, svakog radnog dana u vremenu od 08:00 do 13:00  časova dok traje javna rasprava.

O Nacrtu Odluke održaće se otvoreni sastanak predstavnika nadležnih organa Opštine sa zainteresovanim građanima, predstavnicima udruženja građana i sredstava javnog obaveštavanja dana 20.03.2019. godine u 12,00 časova u maloj sali SO Plandište.

Predlozi, sugestije i mišljenja na Nacrt Odluke dostavljaju se u pisanoj ili elektronskoj formi Odeljenju za privredu, lokalno ekonomski razvoj, finansije i budžet i lokalnu poresku administraciju, Odsek  za  lokalnu  poresku  administraciju  do 25.03.2019. godine.

Javna rasprava o Nacrtu Odluke traje do 22.03.2019. godine.

Kompeltan tekst Nacrta Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina na teritoriji opštine Plandište možete pogledati ovde.