Na osnovu Rešenja Opštinskog veća opštine Plandište  o raspisivanju Javnog konkursa broj 401-105 /2022-III  od  01.07.2022. godine i Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije, porodičnih kuća, stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode po javnom pozivu Uprave za podsticanje i unapređenje energetske efikasnosti JP 1/22 („Službeni list opštine Plandište“ broj 8/2022), Opštinsko veće opštine  Plandište raspisuje Javni konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća, stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode  na teritoriji opštine Plandište za 2022. godinu.

Kompletan tekst Javnog konkursa možete preuzeti ovde.

Prilog 1 – prijavni obrazac možete preuzeti ovde.

Prilog 2 – listu privrednih subjekata možete preuzeti ovde.

Prilog 3 –izjavu o uvidu, pribavljanju i obraditi podataka o činjenicama o kojima se vodi službena evidencija, a koji su neophodni u postupku odlučivanja možete preuzeti ovde.

Prilog 4 – kriterijume za izbor projekata možete preuzeti ovde.

Komplet priloga 1, 2, 3 i 4 u word formatu možete pruezeti ovde.

OBAVEŠTENJE

Produžava se rok za podnošenje prijava po Javnom konkursu za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća, stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode  na teritoriji opštine Plandište za 2022. godinu, broj 401-104 /2022-III od 01.07.2022. godine, do 01.08.2022. godine u 15 časova.

Preliminarnu rang listu krajnjih korisnika za sufinansiranje mera energetske sanacije možete preuzeti ovde.