Utorak, 30. aprila ove godine predsednik Opštine Plandište, Jovan Repac uručio je najboljim studentima Ugovore o dodeli novčanih nagrada.

Opština Plandište je i ove godine za školsku 2018/2019 godinu nagradila studente sa prosekom preko 8,5 koji studiraju na jednom od državnih fakulteta ili su na master ili doktorskim studijama. Ove godine uslov za dobijanje novčane nagrade koju dodeljuje Opština, steklo je ukupno 26 studenata.

Ove godine to su: Ksenija Stojić iz Margite i Tea Pavlica iz Plandišta, studenti doktorskih studija, Miljana Đurović, Dalibor Stefanovski iz Plandišta i Suzana Ličina iz Banatskog Sokolca, studenti master studija i studenti osnovnih studija: Mario Perić i Milica Pejović iz Margite, Dragana Carević, Tamara Nehez, Anja Milevski, Milica Pavlovski, Nina Tasevski, Milana Majstorović, Milana Srbinovski, Dragana Bulajić i Vasilije Ilić iz Plandišta, Anela Hraško, Sanja Brezičanin i Aleksa Gojković iz Hajdučice, Petar Jančić i Milica Kolundžija iz Miletićeva, Tijana Džodan i Sanja Žigić iz Velike Grede, Miljana Belić iz Velikog Gaja i Atila Barna i Jelena Stojanović iz Jermenovaca.