Dvanaesta sednica Opštinskog veća opštine Plandište zakazana je za petak, 15.01.2021.godine. Za dnevni red predstojeće sednice predloženo je 11 tačaka.

Većnici će prvo razmatrati Predloge Rešenja o utvrđivanju ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u Predškolskoj ustanovi „Srećno detinjstvo“ Plandište za 2021. godinu, Rešenja o utvrđivanju visine regresiranja troškova prevoza redovnih učenika srednjih škola sa područja opštine Plandište koji svakodnevno putuju od mesta stanovanja do mesta škole za period januar-jun 2021. godine, Rešenja o visini regresiranja troškova prevoza redovnih učenika srednjih škola sa područja opštine Plandište koji povremeno/vikendom putuju od mesta stanovanja do mesta škole za period januar-jun 2021. godine, Rešenje o davanju saglasnosti na Program unapređenja higijensko-sanitarnih uslova u Domu zdrvlja Plandište sa pripadajućim ambulatama u naseljenim mestima u toku epidemije Covid-19 u 2021. godini, Rešenje o davanju saglasnosti na Program unapređenja dostupnosti zdravstvene zaštite starim licima i dece romske nacionalnosti opštine Plandište radom terenskih službi u 2021. godini kao i Rešenje o davanju saglasnosti na program unapređenja dostupnosti zdravstvene zaštite stanovnika opštine Plandište radom logopeda u 2021. godini.

Takođe, članovi Opštinskog veća opštine Plandište će razmatrati Zaključak o usvajanju Plana javnih konkursa za 2021. godinu, Zaključak o raspisivanju Konkursa za novčanu pomoć studentima prve godine master i doktorskih studija sa teritorije opštine Plandište za školsku 2020/2021. godinu, Rešenje o usvajanju Godišnjih planova inspekcijskog nadzora za 2021. godinu na poslovima iz izvorne nadležnosti opštine Plandište i Zaključak o usvajanju Plana javnih nabavki za 2021. godinu i Plana nabavki za 2021. godinu na koje se ne primenjuje Zakon o javnim nabavkanma. Poslednja tačka su tekuća pitanja.