Nova, 19. sednica Skupštine opštine Plandište zakazana je za petak, 16.03.2018. godine. Za dnevni red predstojeće sednice predloženo je 9 tačaka.

Odbornici Skupštine opštine Plandište prvo će razmatrati Predlog Odluke o izmeni Odluke o organizaciji Opštinske uprave Opštine Plandište, a nakon toga i Predlog Odluke o vršenju eksterne revizije završnog računa budžeta Opštine Plandište za 2017. godinu. Nakon toga, odbornici će razmatrati Predlog Odluke o unosu podataka nefinansijske imovine u poslovne knjige Opštine Plandište i Predlog Odluke o pravcu pružanja državnih puteva koji prolaze kroz naselja na teritoriji Opštine Plandište.

Na dnevnom redu predstojeće, 19. sednice SO Plandište je i utvrđivanje Predloga Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini Opštine Plandište za 2018. godinu i utvrđivanje Predloga Programa korišćenja sredstava od naplate naknade za korišćenje mineralnih sirovina na području opštine Plandište za 2018. godinu.

Odbornici će razmatrati i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Statut Predškolske ustanove „Srećno detinjstvo“ Plandište kao i Predlog Rešenja o izmeni Rešenja o obrazovanju i imenovanju Saveta za bezbednost Opštine Plandište.

Poslednja tačka su Odbornička pitanja.