Nova, 84. sednica Opštinskog veća opštine Plandište zakazana je za ponedeljak,  10.09.2018. godine. Za dnevni red predstojeće sednice predloženo je 11 tačaka.

Posle usvajanja zapisnika sa 83. sednice Opštinskog veća Opštine Plandište većnici će prvo utvrđivati Predlog Odluke o pristupanju donošenju Statuta opštine Plandište a nakon toga i  Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Plandište za 2018. godinu (drugi dopunski budžet). U sazivu predstojeće sednice Opštinskog veća su i Utvrđivanje Predloga Odluke o određivanju lokacije za odlaganje inertnog otpada, Utvrđivanje Predloga Pravilnika o načinu upravljanja dugom Opštine Plandište i Utvrđivanje Predloga Odluke o finansiranju kapitalnih investicionih rashoda u 2018. godini. Većnici će na narednoj sednici razmatrati Predlog Pravilnika o uvođenju procedure za plaćanje računa u Opštinskoj upravi Opštine Plandište i Predlog Rešenja o izmeni Rešenja o obrazovanju Saveta za bezbednost saobraćaja Opštine Plandište  a nakon toga će Razmatrati Finansijski izveštaj JP „Polet“ Plandište za 2017. godinu.

Pretposlednja i poslednja tačka su zahtevi i molbe građana, udruženja i drugih pravnih lica  a nakon toga i  tekuća pitanja.