Na ovogodišnjim Sportskim igrama zaposlenih u loklanim samopuravama Srbije koje su se održale u periodu od 01. do 05. septembra u Kladovu, ekipa Opštinske uprave opštine Plandište postigla najveći uspeh do sada. Uz svesrdno angažovanje i požrtvovanost na terenu, plandištani su se vratili sa takmičenja sa najvećim brojem nagrada do sada, četiri pehara i četiri medalje.

U konkurenciji 29 opština sa oko 650 učesnika, Ekipa Opštinske uprave opštine Plandište osvojila je pehare za prvo mesto u atletici, ekipno takmičenje, za drugo mesto u odbojci i za treće mesto u fudbalu i navlačenju konopca.

Pojedinačno, zlatnim medaljama su se okitili, Radovan Selaković za prvo mesto trčanje na 100 metara i Strahinja Brekić, bacanje kugle. Bronzane medalje osvojili su Alisa Borojević, bacanje kugle, u ženskoj konkurenciji i Branislav Matijević za skok u dalj.

Članovi sportske ekipe koja je na terenu pokazala da ima veliko srce i da su svi izuzetni borci u odbrani boja svoje Opštine, zahvaljuju na bezuslovnoj podršci predsedniku Opštine, Jovanu Repcu i njegovim saradnicima, podršci rukovodstvu Sindikalne organizacije Opštinske uprave opštine Plandište, kao i svima koji su ih bodrili i navijali za njih tokom takmičenja.

Kolege koje ostale na svojim radnim mestima, čestitaju Ekipi na velikom uspehu sa željom da se uspeh ponovi i u narednim takmičenjima.

1.Mesto
Radovan Selaković, trčanje na 100 metara (Atletika)

1.Mesto
Brekić Strahinja, bacanje kugle (Atletika)

3.Mesto
Brane Matijević, skakanje u dalj (Atletika)

3.Mesto
Alisa Borojević, bacanje kugle (Atletika)

1.Mesto
Ekipni prvaci u Atletici

2.Mesto
Odbojka

3.Mesto
Fudbal

3.Mesto
Navlačenje konopca