УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА: Подстицај развоја спорта и унапређење квалитета рада у области спорта са младима један од приоритета

Председник општине Пландиште, Јован Репац данас је обишао свлачионице у Великој Греди, чија је реконструкција завршена крајем новембра.

Средства су обезбеђена конкурисањем на јавни позив за финансирање и суфинансирање пројекта у области развоја спорта код Управе за капитална улагања АПВ.

Општи циљ позива је подршка локалним самоуправама на територији Аутономне покрајне Војводине у реализацији пројеката који доприносе развоју и унапређењу спорта.

„Реконструкција свлачионица је веома значајна инвестиција како за унапређења квалитета спортских активности младих, тако и за промоцију и подстицања бављења спортом. Родитељи, али и деца су изузетно задовољни новом свлачионицом, које су у потпуности опремљене, и надам се да ће их одржавати и водити рачуна о њој. Имамо веома добру сарадњу са Управом за капитална улагања и надам се да ћемо ту сарадњу успети да продубимо, не само у области спорта, већ и у другим битним областима.“  Изјавио је председник општине.

 

Изглед свлачионица некад и сад:

Scroll to Top