ВЕЛИКИ САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ КОЈИ СЕ ОДРЖАВА У НОВОМ САДУ ОТВОРИЋЕ СВОЈА ВРАТА ЗА ПОСЕТИОЦЕ ЗВАНИЧНО ОД 21 – 27. МАЈА 2022. ГОДИНЕ

Општина Пландиште, у сарадњи са удружењима и пољопривредницима, већ годинама уназад организује одлазак на сајам пољопривреде за сва заинтересована лица са територије општине Пландиште.

Сва заинтересована лица која се баве пољопривредном са територије Општине Пландиште која желе да обиђу један од највећих пољопривредних сајмова у региону могу се пријавити на број телефона 013/861-033 или путем маила: office@plandiste-opstina.rs. Превоз и улазница за сајам су обезбеђени.

Полазак на сајам се организује 24, 25 и 26. маја 2022. год у 8 часова испред зграде Општине Пландиште. Због ограниченог броја карата пријаве за сајам су обавезне и само лица која се пријаве моћи ће да добију бесплатну улазницу.

Овогодишњи сајам имаће рекордан број излагача и велики број предузетника и компанија из 18 земаља који ће презентовати најбоља достигнућа и напредак технике у области пољопривредне производње.

Scroll to Top