ИНФОРМИСАЊЕ

Све актуелности и Конкурсе за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области Јавног информисања општине Пландиште можете погледати овде.

 

 

 

Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања у 2021. години са свим потребним обрасцима можете погледати овде.

РЕШЕЊЕ О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА

Председник општине Пландиште, дана 21.05.2019. године донео је Решење о додели средстава из буџета општине Пландиште за пројекте којима се остварује јавни интерес у области јавног информисања за 2021. годину.

 

 

 

 

Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања у 2020. години са свим потребним обрасцима можете погледати овде.

ПРАВИЛНИК

Правилник о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања;

Правилник о изменама и допунама Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања;

РЕШЕЊА О ИМЕНОВАЊУ КОМИСИЈА

Решење о именовању Стручне комисије за оцењивање пројеката у области Јавног информисања можете погледати овде.

РЕШЕЊЕ О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА

Председник општине Пландиште, дана 21.05.2019. године донео је Решење о додели средстава из буџета општине Пландиште за пројекте којима се остварује јавни интерес у области јавног информисања за 2020. годину.

 

 

Овде можете погледати и преузети све податке који се односе на Суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области Јавног информисања општине Пландиште за 2019. годину. 

[box] Опширније о суфинансирању пројеката за 2019. годину[/box] 

 

 

Овде можете погледати и преузети све податке који се односе на Суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области Јавног информисања општине Пландиште за 2018. годину. 

[box] Опширније о суфинансирању пројеката за 2018. годину [/box] 

Овде можете погледати и преузети све податке који се односе на Суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области Јавног информисања општине Пландиште за 2017. годину. 

[box] Опширније за суфинансирање пројеката за 2017. годину [/box] 

 

Scroll to Top