СКУПШТИНА ОПШТИНЕ

ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

ЉУБОМИР РАКИЋ

ЉУБОМИР РАКИЋ из Купиника, рођен 13.02.1989. године у Книну. По занимању је специјалиста струковни инжењер електротехнике и рачунарства. Од 2016. године запослен у ОШ „Јован Стерија Поповић“ из Велике Греде на пословима наставника технике и технологије и ннформатике и рачунарства, а од 2018. године и у ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Хајдучице као наставник информатике и рачунарства и физике.

Члан је СНС-а. На изборима одржаним 21.06.2020. изабран је по други пут за одборника Скупштине општине Пландиште са Изборне листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ. Дана 23.12.2022. године изабран је за председника Скупштине општине Пландиште.

ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

ВЛАДАН МЛАДЕНОВИЋ

ВЛАДАН МЛАДЕНОВИЋ рођен је 15.01.1971. године у Вршцу. Има средњу стручну спрему и завршио је Војну гимназију у Београду 1989. године. Од 1992. године радио је разне послове као приватни предузетник.

Тренутно је запослен у ДОО „Проплан МГ“ Пландиште. Ожењен је и отац двоје деце. Члан је СНС-а. У претходном сазиву Скупштине обављао је функцију заменика председника Скупштине општине Пландиште. На изборима одржаним 21.06.2020. изабран је за одборника Скупштине општине Пландиште са Изборне листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ- ЗА НАШУ ДЕЦУ.

СЕКРЕТАР СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

ЗОЛТАН КОВАЧ

ЗОЛТАН КОВАЧ је рођен 5. фебруара 1961. године у Сенти. Основну и средњу школу завршио је у Зрењанину, а Правни факултет у Новом Саду. Годину дана је радио у Центру за социјални рад у Сенти на пословима секретара Центра.

Од 1987. године је запослен у Општинској односно Градској управи у Зрењанину и то пет година на пословима за припрему седница Скупштине и њених радних тела, а од 1992. године ради као комунални инспектор, координатор комуналне инспекције, главни комунални инспектор и начелник Одељења инспекција. Од октобра 2012. године  обавља функцију секретара Скупштине општине Пландиште. Стручни испит за запослене у органима управе положио је 1989. године. Члан је СНС-а.

СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

ОДБОРНИЦИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ

ПОСЛОВНИК О РАДУ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

РАДНА ТЕЛА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Scroll to Top