Нова, 67. седница Општинског већа општине Пландиште заказана је за среду, 07.03.2018. године. За дневни ред предстојеће седнице предложено је 11 тачака.

После усвајања записника са 65. и 66. седнице, већници ће утврђивати Предлог Програма отуђења грађевинског земљишта у јавној својини Општине Пландиште за 2018. годину а након тога и Предлог Програма коришћења средстава од наплате накнаде за коришћење минералних сировина на подручју општине Пландиште за 2018. годину.

На дневном реду је и Утврђивање Предлога Решења о давању сагласности на Статут Предшколске установе „Срећно детињство“ Пландиште, Предлог Решења о финансирању и суфинансирању програма и пројеката од јавног интереса која реализују организације цивилног друштва на подручју општине Пландиште за 2018. годину и Предлог Решења о додели средстава црквама и верским заједницама у општини Пландиште за 2018. годину.

Већници ће на предстојећој 67. седници Општинског већа разматрати и Предлог Закључка о усвајању Прве измене Плана јавних набавки за 2018. годину, Предлог Извештаја о коришћењу средстава буџетског фонда у 2017. години – средства остварена  по основу накнаде из члана 85. и 87. Закона о заштити животне средине и Предлог Програма коришћења средстава буџетског фонда за финансирање програма и планова заштите животне средине на територији општине Пландиште за 2018.годину.

Претпоследња и последња тачка су захтеви и молбе грађана, удружења и других правних лица  а након тога и  текућа питања.