ДОМ ЗДРАВЉА „1. ОКТОБАР“ НА ТРИ НОВЕ АДРЕСЕ

Одмах након потписивања уговора о финасирању, средином децембра су званично и почели радови на реконструкцији Дома здравља „1. Октобар“ у Пландишту. Путем медија становници општине Пландиште и пацијенти су замољени за стпљење и разумевање због измена и новог режима и начина рада свих служби у Дому здравља.

Ових дана су скоро све службе измештене из зграде Дома здравља, осим Опште праксе која ће за пар дана да се пресели у просторије Апотеке Дома здравља. Од директора Дома здравља, др Дага Божића сазнајемо да је адмистрација Дома здравља измештена у зграду Месне заједнице (бела зграда, трећи спрат), Служба гинекологије је такође у згради МЗ (бела зграда, на првом спрату) као и Лабораторија која се налази у приземљу беле зграде (бивше просторије апотеке „Здравље“). Педијатрија (Дечије одељење) и Патронажна служба измештени су и од сада раде у просторијама ОШ “Доситеј Обрадовић“, у приземљу,  улаз је из дворишта. Стоматолошка служба је због опреме и стоматолошке столице за сада у Амбуланти у Хајдучици.

По речима директора, радови се одвијају планираном динамиком. Тренутно се ради реконструкција крова и замена кровног покривача. Иако су многи скептици, с обзиром на то како тренутно изгледа ентеријер Дом здравља, директор је сигуран да ће се радови завршити у уговореном року, до краја априла 2018. године.

Све информације које се односе на хитну службу и заказивање прегледа можете добити на број телефона 013/862-113.

Scroll to Top