ЈАВНИ ОГЛАС, ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ И ИНФОРМАЦИЈА О ПОЗИВАЊУ ЛИЦА ИЗ РЕЗЕРВНОГ САСТАВА

У складу са тачком 46. Упутства о обавештавању јавности о активностима Министарства одбране и Војске Србије (“Службени војни лист“, број 3/2015), а ради реализације обавезе прописаних законом, општина Пландиште врши медијско упознавање становништва општине Пландиште о активностима Центра Министарства одбране Панчево.

Центар Министарства одбране Панчево објавио је јавни оглас и обавештење за јавност за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије, као и информацију о позивању лица из резервног састава.

Више информација може се добити у Центру Министарства одбране Панчево, адреса Милоша Обреновића број 1, Панчево на број телефона 013/326 – 237, или у Канцеларији Министарства одбране Вршац, адреса Светосавски трг број 10 на број телефона 013/839 – 020.

Комплетан текст јавног огласа, обавештења за јавност и информације о позивању лица из резервног састава можете погледати на сајту Министарства одбране Републике Србије www.mod.gov.rs и ОВДЕ.

Центар Министарства одбране Панчево

Scroll to Top