НАГРАДА ЗА НАЈБОЉЕ СТУДЕНТЕ – ПОТПИСАНИ УГОВОРИ

 

Уторак, 30. априла ове године председник Општине Пландиште, Јован Репац уручио је најбољим студентима Уговоре о додели новчаних награда.

Општина Пландиште је и ове године за школску 2018/2019 годину наградила студенте са просеком преко 8,5 који студирају на једном од државних факултета или су на мастер или докторским студијама. Ове године услов за добијање новчане награде коју додељује Општина, стекло је укупно 26 студената.

Ове године то су: Ксенија Стојић из Маргите и Теа Павлица из Пландишта, студенти докторских студија, Миљана Ђуровић, Далибор Стефановски из Пландишта и Сузана Личина из Банатског Соколца, студенти мастер студија и студенти основних студија: Марио Перић и Милица Пејовић из Маргите, Драгана Царевић, Тамара Нехез, Ања Милевски, Милица Павловски, Нина Тасевски, Милана Мајсторовић, Милана Србиновски, Драгана Булајић и Василије Илић из Пландишта, Анела Храшко, Сања Брезичанин и Алекса Гојковић из Хајдучице, Петар Јанчић и Милица Колунџија из Милетићева, Тијана Џодан и Сања Жигић из Велике Греде, Миљана Белић из Великог Гаја и Атила Барна и Јелена Стојановић из Јерменоваца.

Scroll to Top