Дванаеста седница Општинског већа општине Пландиште заказана је за петак, 15.01.2021.године. За дневни ред предстојеће седнице предложено је 11 тачака.

Већници ће прво разматрати Предлоге Решења о утврђивању економске цене програма васпитања и образовања у Предшколској установи „Срећно детињство“ Пландиште за 2021. годину, Решења о утврђивању висине регресирања трошкова превоза редовних ученика средњих школа са подручја општине Пландиште који свакодневно путују од места становања до места школе за период јануар-јун 2021. године, Решења о висини регресирања трошкова превоза редовних ученика средњих школа са подручја општине Пландиште који повремено/викендом путују од места становања до места школе за период јануар-јун 2021. године, Решење о давању сагласности на Програм унапређења хигијенско-санитарних услова у Дому здрвља Пландиште са припадајућим амбулатама у насељеним местима у току епидемије Covid-19 у 2021. години, Решење о давању сагласности на Програм унапређења доступности здравствене заштите старим лицима и деце ромске националности општине Пландиште радом теренских служби у 2021. години као и Решење о давању сагласности на програм унапређења доступности здравствене заштите становника општине Пландиште радом логопеда у 2021. години.

Такође, чланови Општинског већа општине Пландиште ће разматрати Закључак о усвајању Плана јавних конкурса за 2021. годину, Закључак о расписивању Конкурса за новчану помоћ студентима прве године мастер и докторских студија са територије општине Пландиште за школску 2020/2021. годину, Решење о усвајању Годишњих планова инспекцијског надзора за 2021. годину на пословима из изворне надлежности општине Пландиште и Закључак о усвајању Плана јавних набавки за 2021. годину и Плана набавки за 2021. годину на које се не примењује Закон о јавним набавканма. Последња тачка су текућа питања.