НАЈАВА 94. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ

Нова, 94. седница Општинског већа општине Пландиште заказана је за четвртак,  27.12.2018.године. За дневни ред предстојеће седнице предложено је 7 тачака.

После усвајања записника са 93. седнице Општинског већа Општине Пландиште већници ће прво разматрати и усвајати Предлог Решења о усвајању годишњих планова инспекцијског надзора за 2019. годину над пословима из изворне надлежности општине Пландиште. Након тога већници ће одлучивати о Предлогу Решења о утврђивању висине регресирања трошкова превоза редовних ученика средњих школа са подручја oпштине Пландиште који свакодневно путују од места становања до места школе за период јануар-јун 2019.године, о Предлог Решења о утврђивању висине регресирања трошкова превоза редовних ученика средњих школа са подручја oпштине Пландиште који повремено/викендом путују од места становања до места школе за период јануар-јун 2019.године и Предлог Решења о одобравању и финансирању програма у области спорта.

Претпоследња и последња тачка  сазива нове 94.седнице Општинског већа су захтеви и молбе грађана, удружења и других правних лица  а након тога и  текућа питања.

Scroll to Top