У организацији Удружења ратних војних инвалида општине Пландиште, председник општине Пландиште, Јован Репац заједно са замеником, Душаном Ћурчићем и са председником Скупштине општине Пландиште, Гораном Доневским и Делегацијом Удружења ратних војних инвалида општине Пландиште коју су предводили Славко Русић и Јован Јованчевић, председник и потпредседник Удружења, у среду, 24. марта су положили венце на спомен плоче палим борцима у НАТО бомбардовању 1999. године.

У центру Пландишта, на Тргу Саше Јоргована венци су положени на спомен плочу редовном војнику Саши Јорговану а у Великој Греди, Јовану Тепавцу, старијем воднику прве класе.

 

 

Полагању венаца су присутвовали и чланови породице погинулих. Минутом ћутања одата им је пошта. Председник општине, Јован Репац је овом приликом изразио дубоко поштовање погинулима, Саши Јорговану и Јовану Тепацу који су, како је председник рекао, показали изузетну храброст, достојну поштовања што у општини Пландиште никада неће бити заборављено. Председник је такође рекао да жели да се такви догађаји више никада не догоде.