ПРИПАДНИЦИ  БАНАТСКЕ БРИГАДЕ ПОСЕТИЛИ ОПШТИНУ ПЛАНДИШТЕ

У среду 20.03.2024. године припадници Банатске бригаде са седиштем у Зрењанину посетили су општину Пландиште. У посети општини Пландиште био је мајор Раде Даљевић са сарадницима, који су заједно са Зораном Брдаром, саветником за послове планирања одбране и послове везане за ванредне ситуације у Општинској управи општине Пландиште обишли насељена места Милетићево, Марковићево и Пландиште.

У Милетићеву су посетили издвојено одељење деце предшколског узраста предшколске установе “Срећно детињство“ које се налази у просторијама ОШ “Јован Стерија Поповић“ и издвојено комбиновано одељење од првог до четвртог разреда ОШ “Јован Стерија Поповић“ Велика Греда које се налази у Милетићеву.

У Марковићеву су обишли зграду Месне канцеларије Марковићево и амбуланту и укратко се упознали са историјатом и карактеристикама овог малог места.

У Пландишту су се у разговору са секретаром Црвеног крста Пландиште Радетом Митровским упознали о реализованим и планираним активностима ове хуманитарне организације.

Банатска бригада је са општином Планадиште до сада имала изузетно добру сарадњу и пружала је сву неопходну логистичку подршку, а посебно је то било изражено током ванредног стања и пандемије изазване вирусом Ковид 19.

Scroll to Top