УСКРШЊА ЈАЈА ЗА ДОМ „1.ОКТОБАР“ У СТАРОМ ЛЕЦУ

Пландиште, 07.05.2024.

И ове године, чланови Општинске организације инвалида рада Пландиште,успешно су реализовали једну од својих омиљених редовних годишњих активности, сакупљање ускршњих јаја за кориснике Дома „1.Октобар“ у Старом Лецу.

Ова активност коју је иницирала прва председница Инвалида рада општине Пландиште, Славица Цветићанин, редово се планира и организује већ 16 година. Ове године, инвалидаи рада општине Пландиште су уз помоћ својих чланова из месних организација и свих грађана општине Пландиште који су желели да подрже ову акцију, успели су да сакупе преко 1300 комада ускршњих јаја која су данас, (уторак), 07. 05.2024.године уручена Дому за душевно оболела лица „1. Октобар“ у Старом Лецу. Представнике Инвалида рада општине Пландиште, председника и техничког секретара, том рилилком је примила и захвалила на поклону, др Изабела Јовановић, директорица Дома.

Жеља инвалида рада општине Пландиште јесте да се овим гестом допринесе стварању празничне атмосфера са мало више радости и овој социјалној установи на територији општине Пландиште. Сакупљање ускршњих јаја је редовна, годишња активност ове организације коју са успехом реализујуe већ петнаест година. По речима председника Инвалида рада општине Пландиште, Миливоја Павловског, чланови ове организације сакупљање и фарбање ускршњих јаја сматрају једном од најдражих активности којој се јако радују, једнако као што се радују и корисници и запослени у Дому у Старом Лецу. Директорица дома, др Ирена Јовановић је зхвалила представницима.

Scroll to Top