ЗА ВИЦЕШАМПИОНКЕ ДРЖАВЕ У ФУТСАЛУ ПРИЈЕМ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Женска екипа ОШ „Доситеј Обрадовић” Пландиште, на Државном првенству у ФУТСАЛ -у које је одржано на Сребрном језеру, постала је Вицешампион државе у малом фудбалу категорији основних шкпола.

Код куће су их, како и доликује освајачима медаље, испред њихове школе дочекали другари, родитељи, наставници и пријатељи.

За вицешампионе државе у малом фудбалу у категорији основних школа за школски 2022/2023. годину, председник општине Пландиште, Јован Репац је организовао свечани пријем. Након што је неформално разговарао са најмлађим екипом фудбалерки са Државног првенства, председник је упутио јавне похвале и честитке храбрим девојкама које су се ухватиле у коштац са много искуснијим и старијим девојкама из целе Србије. Девојке из Пландишта нису добиле ни један гол током свих такмичења до пласмана на Државно првенство. Пресудан је био један једини гол који је постигла противничка екипа у финалу такмичења (екипа ОШ „Јован Јовановић Змај“ Суботица).

Екипа је ове године играла у следећем саставу: Тара Симоновски, Јована Пећиновски, Анђела Јанковић, Александра Царан, Ана Марија Царан, Сандра Прица, Ива Илијевски, Анастасија Лазић иМилана Спасески. Тренер екипе је Нистор Кристијан.

Председник Општине је у присуству Бојане Стојановић, чланице Општинског већа за спорт и омладину, Саве Дивљакова, директора ОШ „Доситеј Обрадовић“ Пландиште и Милана Пуђе, секретара Спортског савеза општине Пландиште девојкама и тренеру уручио ваучере за куповину спортске опреме у вредности од 10.000 динара. Девојкама су уручени и букети цвећа.

Искрене честитке и једно велико: БРАВО ДЕВОЈКЕ!

Scroll to Top