ДОДЕЛА ВУКОВИХ ДИПЛОМА 2023

Председник Општине Пландиште Јован Репац, на церемонији доделе диплома, свечано је уручио дипломе „Вук Караџић“ и новчане награде најбољим ученицима основних школа са територије Општине Пландиште. Свечаности је уз председника Јована Репаца присуствовала и Магдалена Тошић, начелница одељења за друштвене делатности, Јелена Леонтијевић, председница комисије за доделу новчаних награда најбољим ученицима и студентима, као и директори основних школа и родитељи ученика.

Ове године Општина Пландиште је наградила укупно 8 вуковаца са дипломом, поклон књигом и новчаном наградом у износу од 20.000,00 динара, а то су Јована Милићевић, Ксенија Рокнић, Тара Симоновски, Сања Тапалага, Маја Радуловић и  Анђела Спремо. За најбоље међу најбољима, за ђаке генерација Машу Трбојевић и Јакова Радеку, обезбеђена је новчана награда у износу од 25.000,00 динара.

„Велика ми је част и задовољство што смо се данас окупили у оволиком броју, и што имам прилику да поздравим најбоље ученике, вуковце, у Општини Пландиште, њихове наставнике и родитеље. Захваљујући директорима и наставницима, њиховом труду, раду и посвећености, успешно је завршена још једна школска година која је изнедрила најбоље међу најбољима. На овом месту видимо један стабилан и јак стуб напретка и развоја нашег образовног система, видимо понос наше општине, видимо будућност. Захваљујем се од срца свој деци који су уз много рада и одрицања постигли овако велики успех, успех на који су поносни пре свега њихови родитељи, али и сви ми који имамо ту част да им уручимо награде за постигнути успех. Надам се да ћете сви уписати школе које желите, да ћете бити вредни и марљиви као и до сада. Уручивањем ових награда трудимо се да вам дајемо додатни подстрек за рад и напредак, да вам покажемо да се труд исплати и да ћемо увек бити ту за вас. Ви сте понос наше општине“, истакао је Јован Репац, председник Општине Пландиште.

Scroll to Top