ЈАВНИ КОНКУРС за избор чланова Локалног антикорупцијског савета за праћење примене Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште

У циљу спровођења Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште („Сл.лист општине Пландиште, бр. 25/2017), а на основу става II Решења о именовању Kомисије за избор чланова Локалног антикорупцијског савета за праћење примене Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште („Сл.лист општине Пландиште, бр.  1/2018) и члана 2. Пословника о раду Комисије за избор чланова Локалног антикорупцијског савета за праћење примене Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште бр. 110-14/2018-IV од 22.05.2018.године, Комисија за избор чланова Локалног антикорупцијског савета за праћење примене Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште, на седници одржаној 22.05.2018. године расписује

 

ЈАВНИ КОНКУРС
за избор чланова Локалног антикорупцијског савета
за праћење примене Локалног антикорупцијског плана
за општину Пландиште

 

Позивају се грађани са територије општине Пландиште да доставе кандидатуре за чланство у Локалном антикорупцијском савету за праћење примене Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште 2017-2021 године.

Комплетан текст Јавног конкурса за избор чланова Локалног антикорупцијског савета за праћење примене Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште можете погледати овде.

Формулар пријаве за Јавни конкурс за чланство у Лакалном антикорупцијском савету Општине Пландиште можете преузети овде.

Упитник за процену карактеристика лица  за избор  чланова Локалног антикорупцијског савета за праћење примене Локалног антикорупцијског плана  за општину Пландиште можете преузети овде.

Записник са I седнице Комисије за избор чланова Локалног антикорупцијског савета за праћење примене Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште можете погледати овде.

Записник са II седнице Комисије за избор чланова Локалног антикорупцијског савета за праћење примене Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште можете погледати овде.

Закључак о измени Јавног конкурса за избор чланова Локалног антикорупцијског савета за праћење примене Локалног антикорупцијског плана за општину Пландиште можете погледати овде.

Scroll to Top