Након што je на сајту објавила коначан списак студената општих, мастер и докторских студија са добрим успехом који ће бити награђени новчаним наградама за школску 2021/2022, Општина Пландиште је данас потписала Уговоре са студентима о додели награда. У име Општине, Уговоре је потписао председник Општине, Јован Репац који је, поздрављајући студенте, похвалио њихове успехе и рекао да Општина са малим буџетом али великог срца, сваке године покушава да повећа награду. Тако ће ове године студенти добити по 80 хиљада динара. Председник је изразио наду да ће се неко од награђених студената вратити да живи и ради у Пландишту.
И ове године, Општина Пландиште награђује студенте са одличним успехом на општим, мастер и докторским студијама који постигли одличне резултате током студирања и просечну оцену преко 8,50.

Ове године је награђено укупно 25 студената, од чега 2 на мастер студијама и 23 на општим студијама. Студенти мастер студија: Ања Милевски и Ивана Малијар и студенти општих студија: Теодора Деспотовски са просечном оценом 10,00, Тамара Нехез, Слађан Бака, Ања Лунц, Иван Јовановић, Невена Гроздановски, Мирјана Поповић, Љиљана Бајић, Драгана Царевић, Маја Боројевић, Јелена Стефановски, Ксенија Јуначков, Бранислав Ђумић, Елена Стојковски, Анђелина Јаворина, Жељана Вишић, Даница Тишма, Матија Боројевић, Луна Велевски, Александар Јоксимовић, Ема Течи и Драгана Ловрић.

Драгана Царевић је у име награђених студената захвалила председнику Општине и Општини за награде и бригу коју показују за будуће академске грађане. Сви студенти који живе на територији општине Пландиште и који испуњавају одређене услове постављене конкурсом за награду најбољим студентима, имају право на новчане награде. Студенти између осталог имају обавезу да студирају на високошколским установама чији је оснивач Република Србија, Покрајина Војводина, или локалне самоуправе и такође, и да не буду прве године студија.

Свечаном уручењу уговора студентима присуствовале су и Магдалена Тошић, начелница Одељења за друштвене делатности и Јелена Леонтијевић, председница Комисије за доделу награда.