НАЈАВА 107. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ

Нова, 107. седница Општинског већа општине Пландиште заказана је за уторак,  30.04.2019. године. За дневни ред предстојеће седнице предложено је 8 тачака.

После усвајања записника са 104., 105. и 106. седнице Општинског већа Општине Пландиште већници ће прво разматрати и утврђивати Предлог Решења о финансирању и суфинансирању програма и пројеката од јавног интереса која реализују организације цивилног друштва на подручју општине Пландиште за 2019. годину, а након тога и Предлог Решења о додели средстава црквама и верским заједницама у општини Пландиште за 2019. годину. Након тога већници ће разматрати Предлог Решења о одобравању финансијске помоћи за реализацију пројекта од националног значаја – снимање дугометражног играног филма „СВЕТОЗАРЈЕ СРПСКО“ у продукцији куће „Зиллион филм“ у извршној продукцији „Кошутњак филм“ д.о.о. из Београда као и Предлог Решења о употреби текуће буџетске резерве за реализацију пројекта од националног значаја – снимање дугометражног играног филма „СВЕТОЗАРЈЕ СРПСКО“ у продукцији куће „Зиллион филм“ у извршној продукцији „Кошутњак филм“ д.о.о. из Београда.

У сазиву предстојеће седнице је и Предлог Закључка о усвајању Процене угрожености од елементарних непогода и других несрећа на територији општине Пландиште као и  Предлог Закључка о усвајању Друге измене и допуне Плана јавних набавки за 2019. годину.

Последња тачка су текућа питања.

Комплетан текст Сазива за 107. седницу Општинског већа Општине Пландиште можете погледати овде.

Scroll to Top