НАЈАВА 142. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

УСКОРО ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦТУ БУЏЕТА ЗА 2023.

Сточетрдесет друга седница Општинског већа општине Пландиште заказана је за петак, 24.11.2023. године у 9,00 сати у Малој сали Општине Пландиште. За дневни ред предстојеће седнице предложено 7 тачака и једна допунска.

Већници ће на овој седници прво разматрати Предлог Закључка о организовању јавне расправе о Нацрту Одлуке о буџету општине Пландиште за 2024. године, а након тога и Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Пландиште за 2023. годину у периоду јануар-септембар 2023. године и утврдити Предлог Решења о давању сагласности на Извештај.

Након тога следи утврђивање Предлога Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2024. годину на територији општине Пландиште, Утврђивање Предлога Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације за изградњу трафостанице 110KV/20KV напонског нивоа (са прикључним ДВ 110KV), утврђивање Предлога Решења о одређивању доктора медицине за стручно утврђивање времена и узрока смрти лица умрлих ван здравствене установе и издавање потврде о смрти као и разматрање предлога Решења о образовању Координационе комисије за координацију инспекцијског надзора над пословима из изворне надлежности општине Пландиште.

Допунска тачка дневног реда је „Нацрт Одлуке о проширеним правима финансијске подршке породицама са децом“. Последња тачка су текућа питања.

Scroll to Top