РАДНИЧКЕ СПОРТСКЕ ИГРЕ У КЛАДОВУ – ЕКИПА ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ПЛАНДИШТЕ НАЈТРОФЕЈНИЈА

На овогодишњим Спортским играма запослених у локланим самопуравама Србије које су се одржале у периоду од 01. до 05. септембра у Кладову, екипа Општинске управе општине Пландиште постигла највећи успех до сада. Уз свесрдно ангажовање и пожртвованост на терену, пландиштани су се вратили са такмичења са највећим бројем награда до сада, четири пехара и четири медаље.

У конкуренцији 29 општина са око 650 учесника, Екипа Општинске управе општине Пландиште освојила је пехаре за прво место у атлетици, екипно такмичење, за друго место у одбојци и за треће место у фудбалу и навлачењу конопца.

Појединачно, златним медаљама су се окитили, Радован Селаковић за прво место трчање на 100 метара и Страхиња Брекић, бацање кугле. Бронзане медаље освојили су Алиса Боројевић, бацање кугле, у женској конкуренцији и Бранислав Матијевић за скок у даљ.

Чланови спортске екипе која је на терену показала да има велико срце и да су сви изузетни борци у одбрани боја своје Општине, захваљују на безусловној подршци председнику Општине, Јовану Репцу и његовим сарадницима, подршци руководству Синдикалне организације Општинске управе општине Пландиште, као и свима који су их бодрили и навијали за њих током такмичења.

Kолеге које остале на својим радним местима, честитају Екипи на великом успеху са жељом да се успех понови и у наредним такмичењима.

1.Место
Радован Селаковић, трчање на 100 метара (Атлетика)

1.Место
Брекић Страхиња, бацање кугле (Атлетика)

3.Место
Бране Матијевић, скакање у даљ (Атлетика)

3.Место
Алиса Боројевић, бацање кугле (Атлетика)

1.Место
Екипни прваци у Атлетици

2.Место
Одбојка

3.Место
Фудбал

3.Место
Навлачење конопца

 

 

Scroll to Top