ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ И ЈАВНИ ОГЛАС

У складу са тачком 46. Упутства о обавештавању јавности о активностима Министарства одбране и Војске Србије (“Службени војни лист“, број 3/2015), а ради реализације обавезе прописаних законом, општина Пландиште врши медијско упознавање становништва општине Пландиште о активностима Центра Министарства одбране Панчево.

Центар Министарства одбране Панчево, обавештава заинтересована лица мушког и женског пола, да је и даље у току јавни конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и курс резервних официра Војске Србије за упут на добровољно служење војног рока у месецу децембру и на Курс за резервне официра у месецу марту.

Више информација може се добити у Центру Министарства одбране Панчево, адреса Милоша Обреновића 1, Панчево на бројеве телефона 013/326 – 165 и 013/319 – 759, или у Канцеларији Министарства одбране Вршац, адреса Светосавски трг 10, Вршац на бројеве телефона 013/837 – 020 и 013/839 – 694.

Комплетан текст обавештења за јавност и јавног огласа можете погледати на сајту Министарства одбране Републике Србије www.mod.gov.rs и ОВДЕ.

Центар Министарства одбране Панчево

Scroll to Top