Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у 2017. години

Одлуком о буџету општине Пландиште за 2017. годину, средства у износу од 5.300.000,00 динара намењена су за Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања.

Конкурсом се суфинансирају следеће мере:

1. суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у 2017. години – 5.000.000,00 РСД
2. суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на језику националне мањине чији је језик у службеној употреби на територији општине Пландиште у 2017. години – 300.000,00 РСД.

Намена конкурса је суфинансирање производње медијских садржаја из области јавног информисања, који доприносе истинитом, непристрасном, правовременом и потпуном информисању свих грађана општине Пландиште; заштити и развоју људских права и демократије; унапређивању правне и социјалне државе; слободном развоју личности и заштити деце и младих; развоју културног и уметничког стваралаштва; развоју образовања, укључујући и медијску писменост као део образовног система; развоју науке, спорта и физичке културе; заштити животне средине и здравља људи; унапређивању медијског и новинарског професионализма и осталих медијских садржаја који доприносе задовољавању потреба грађана за информацијама и садржајима из свих области живота, без дискриминације.

Комплетан текст Конкурса можете преузети овде.

Образац 1.1. Пријава за пројектно суфинансирање из области јавног информисања – можете прузети овде.
Образац 1.2. Буџет пројекта – можете прузети овде.
Образац 2. Наративни и финансијски извештај – можете прузети овде.

Изјаву о сукобу интереса можете преузети овде.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top