НАЈАВА 41. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ

Нова, 41. седница Општинског већа општине Пландиште заказана је за петак, 19.05.2017. године. За дневни ред предстојеће седнице предложено је 12 тачака. После усвајања записника са 36, 37, 38, 39. и 40. седнице већници ће прво утврђивати Предлог Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта Општине Пландиште а након тога ће утврђивати Предлог Решења о образовању Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини. На дневном реду 41. седнице Општинског већа је и Утврђивање Предлога Решења о разрешењу вршиоца дужности директора Јавног предузећа “Полет” Пландиште као и Утврђивање Предлга Решења о именовању директора Јавног предузећа “Полет” Пландиште.

Већници ће на предстојећој седници разматрати и Извештај о раду Савета за здравље Општине Пландиште за период јануар-децембар 2016. године као и Предлог Извештаја о спровођењу Програма унапређења социјалне заштите у општини Пландиште за 2016. годину број 55-3/2017-03-IV од 25.04.2017. године и Предлог Програма унапређења социјалне заштите у Општини Пландиште за 2017. годину. Након тога, на дневном реду су Предлог Решења о разрешавању Месне заједнице Велики Гај функције Управљача Спомеником природе ”Стари парк у Великом Гају” и Предлог Решења о постављању Јавног предузећа “Полет” Пландиште за управљача Спомеником природе “Стари парк у Великом Гају”.

Претпоследња и последња тачка су захтеви и молбе грађана, удружења и других правних лица, а након тога и  текућа питања.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top