ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ НА ПОРОДИЧНИМ КУЋАМА И СТАМБЕНИМ ЗГРАДАМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ ЗА 2021. ГОДИНУ

На основу Решења Општинског већа општине Пландиште о расписивању Јавног конкурса за за суфинансирање мера енергетске ефикасности на породичним кућама и стамбеним зградама на територији општине Пландиште за 2021. број 310-8/2021-III од 13.08.2021. године и Правилника о суфинансирању мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова („Службени лист општине Пландиште“, број 15/2021 и 20/2021), општина Пландиште расписује ЈАВНИ КОНКУРС за суфинансирање мера енергетске ефикасности на породичним кућама и стамбеним зградама на територији општине  Пландиште за 2021. годину.

Комплетан текст Јавног конкурса можете преузети овде.

Прилог 1 – пријавни образац можете преузети овде.

Прилог 2 – листу привредних субјеката можете преузети овде.

Листа фирми/привредних субјеката са које грађани бирају једну фирму за меру -уградња столарије, од које морају да прибаве предрачун са ценом и количином опреме и уградњу, допунила је новим бројевима телефона које можете преузети овде.

Прилог 3 – Правилник о суфинансирању мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова можете преузети овде.

Scroll to Top