ОПШТИНА ПЛАНДШТЕ ДОБИЛА НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО

Општина Пландиште добила је ново амбулантно возило за превоз пацијената вредно  4.500.000,00 динара.

Компанија Wind Park Plandište донирала је 2,5 милиона динара, док је NIS Gazpromneft издвојио два милиона динара из програма Заједници заједно.

 

Директор компаније Wind Park Plandište Борис Грановски казао је да компанија има изузетну сарадњу са општином Пландиште и да је због тога одлучила да подржи донацију:

  • Wind Park Plandište је друштвено одговорна компанија која брине о локалној заједници у којој развија пројекат и која планира да изгради ветроелектрану. Захвални смо општини на сарадњи, али и председнику општине Репац Јовану који је је препознао потребе грађана и замолио нас за донацију. Верујемо да ћемо у будућности имати још оваквих друштвеноодговорних пројеката – рекао је Борис Грановски.

Председник општине Пландиште Јован Репац изразио је задовољство због донације:

  • Ова донација за нас има велики значај, јер доприноси здравственој заштити у општини. Ново санитетско возило допринеће бржем транспорту пацијената, пре свега деце, која су приоритет, али и одраслих на палијативној нези и на дијализи. Бринемо о грађанима и драго нам је да нас инвеститори подржавају – казао је Репац.
Scroll to Top