Penzionerke u opštini

U mesecu koji obeležavaju najmalađi i najstariji, koji slavi knjigu, članice Aktiva žena Udruženja invalida rada opštine Plandište su imale više aktivnosti. Između ostalog, one su posetile ,već po tradiciji Dom za duševno obolela lica „1.Oktobar“ u Starom Lecu gde su i ovoga puta darovale odeću i obuću za korisnike ove ustanove.

Prvi put, u okviru obeležavanja akcije „Sunčana jesen života“ , ove godine, članice Aktiva su organizovano došle u opštinu Plandište gde su ih primile zamenica predsednika opštine Gordana Đorđević i načelnica Opštinske uprave, Gordana Maričić i šefica budžeta, Jadranka Graovac.

Tokom posete, gošće su rekle da među njima i onih koje nikada do tada nisu ušle u zgradu opštine i da su želele da je vide. U otvorenom , prijateljskom razgovoru, gošće su se interesovale za sam rad lokalne samouprave. ali i za rešavanje određenih problema.

Predsednica Udruženja invalida rada opštine Plandište, Slavica Cvetićanin, koja je predvodila gošće, rekla je da one žele da i u buduće održe dobre odnose sa lokalnom samoupravom, da su spremne na saradnju i da zahvaljuju na svemu, do sada učinjenom za funkcionisanje njihovog Aktiva i Udruženja.

R.Grujesku

Scroll to Top